Qui som

MITE’LS és una empresa de serveis de personal fundada l’any 2000 que treballa en l’àmbit de la producció tècnica i logística d’esdeveniments socials i culturals, tant per al sector privat com a institucions públiques. Amb el personal necessari, que el client podrà contractar per dur a terme el seu projecte

LA QUALITAT DEL NOSTRE PERSONAL ÉS LA NOSTRA MILLOR GARANTIA, comptem amb un ampli ventall de personal auxiliar i tècnic per cobrir qualsevol necessitat en els diferents nivells d’execució d’una producció, esdeveniment, exposició, gestió d’equipaments, etc.

FORMEM un equip de professionals amb àmplia experiència en el muntatge, planificació i gestió d’esdeveniments, logística i producció.
Comptem amb la infraestructura necessària que permetrà al client centralitzar totes les seves necessitats i demandes en una sola empresa.

LA NOSTRA CAPACITAT DE GESTIÓ abasta qualsevol tipus d’esdeveniment, ja sigui protocol·lari, artístic, formatiu, publicitari o de divulgació.

CADA PROJECTE ÉS UN REPTE NOU I ÚNIC: una vegada captada la idea del client, li oferim orientació per potenciar al màxim les seves possibilitats.

Que fem

DES DE MITE’LS VIABILITZAREM ELS SEUS PROJECTES, exposicions, presentacions de productes, campanyes itinerants, presència en fires, reunions, convencions, cursos, tallers i congressos, de manera professional i personalitzada.

RESPONSABILITAT: tot el nostre personal està adequadament format en les mesures de prevenció laboral. Contacte directe i personalitzat amb el client. No evitem els problemes, els solucionem.

RENDIBILITAT: mitjançant una gestió eficaç que respongui a les seves demandes amb rapidesa i garantia, sense arriscar la qualitat ni la seguretat. Optimitzem els recursos.

FLEXIBILITAT: el nostre objectiu és oferir al client les diferents alternatives possibles, adaptant-nos a les seves necessitats i possibilitats.

CONFIANÇA: la satisfacció del client i un treball ben fet ens garanteixen futurs contractes.

CREATIVITAT: El detall i l’atenció al client són fonamentals per a nosaltres. Aportem identitat i creativitat a l’esdeveniment.