Producció d’Esdeveniments

Gestionem i planifiquem la seva proposta, oferint-li els mecanismes necessaris per viabilitzar-la amb garanties i optimització de recursos. En aquest àmbit també comptem amb el material necessari a nivell d’infraestructures o embelliment; tarimes, faristols, moquetes, microfonia, il·luminació, etc. Així mateix disposem d’una àmplia base de proveïdors que li permetran comptar amb la millor qualitat al millor preu.
El personal de Mite’ls que col·labora en Esdeveniments i actes culturals compta amb una gran experiència, i ha participat en tots els nivells dels processos de producció i execució, sent capaç d’aportar experiència col·laborant amb els responsables del projecte.
Comptem amb la base de dades necessària que facilitarà al client la recerca de proveïdors de manera ràpida, efectiva i que suposarà un estalvi de temps i diners. Així mateix, la col·laboració de la nostra empresa amb unes altres del sector ens permet respondre a situacions d’urgència davant el requeriment de material o infraestructura per part del client.

Comments are closed.